Блог на Васил Тошков

Спирам да пиша за SEO!

Идеята ми е да започна да качвам качествените SEO статии в SEO блога на cloxy.com, а този блог да стане малко по-личен. Това не означава, че ще спра да пиша за SEO тук, просто по-сериозните статии възнамерявам да ги качвам в cloxy.com. Тук отново ще си обсъждам SEO конрефенциите, както и другите събития от бранша.

SEO blog STOP

Идеята ми е да развия малко cloxy.com, защото не е пипан от много време и започна да губи позиции. Единственият начин е с качествени материали, които да привличат връзки. Поне аз работя така и има резултат. Може да е рядко, но там ще качвам само актуални и сериозни SEO статии. Разбира се и новости около фирмата.

Казано директно - каня ви да ме следите и там. Адресът на RSS хранилката е http://www.cloxy.com/feed.xml. Сайтът е на моя платформа и се чувствам по-сигурен така. Скоро ще интегрирам и коментари чрез DISQUS. Отделно това е най-старият ми домейн, бих казал основен такъв, с който ми е свързано всичко, дори пощите и OpenID.

Тази промяна се налага по естествен начин. В ТОП10 на търсенията, по които се влиза тук, няма нито едно свързано със SEO. Тук на дневен ред са теми, като Мтел, Facebook, Спамът и КЗП, Dropbox, Египет и още няколко други. Дори при търсене на SEO блог ми идват скромните 4 посещения на месец, въпреки че съм първи.

Преобладаващото количество от SEO статии не може да промени това, така че е редно най-таргетираната част от материалите да започнат да се публикуват в тясно специализирания сайт SEO блог на Cloxy. Реално тук нищо няма да се промени, просто ще започна да пиша отново за SEO, само че на друго място.

Вече са факт и първите качествени статии там, последната от които е за HTML5 и това как новата концепция ще се отрази на SEO оптимизацията за търсачки. Планирал съм и още няколко атрактивни заглавия.

Надявам се да имам време и да съм полезен на всички. Каня читателите, които имат интерес да се абонират за RSS хранилката на cloxy.com.