Блог на Васил Тошков

За мен - Васил Тошков - SEO специалист / оптимизатор

Васил Тошков

Казвам се Васил Тошков и съм от Стара Загора. Живея и работя в София. По образование съм бакалавър по Информатика и магистър по Софтуерни Технологии към пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Като квалификация се водя "Информатик".

Насочил съм се към уеб програмирането и към мистичната професия SEO. Притежавам солидно количество сайтове, като много от тях са реализирани с помощта на партньори. Аз съм човек със страшно много идеи и понякога като ми влезе нещо в главата, не се спирам, зарязвам всичко и го реализирам.

Перфекционист съм по природа и обичам всичко около мен да е подредено и стандартизирано. Оптимизатор съм не само в Интернет, но и в живота. Стига да видя потенциал в нещо смислено, винаги намирам начин да го подобря и си поставям това за цел. Приятелите винаги ми го натякват :)

Аз съм от онези хора, които гледат предимно в бъдещето, рядко в настоящето и никога в миналото. Програмирам на най-новите езици и по най-новите стандарти. Използвам бази данни, които малко хора са чували. Оптимизирам чрез техники, които в България още никой не прилага. Затова и понякога е трудно да бъда разбран.

Пристрастен съм към Интернет в най-тежка степен, което не мога да преценя дали е за добро или лошо. Другото хоби ми е фитнеса - преди бях голям маниак, сега поддържам добра култура на тялото си с цел здраве. Просто е задължително всеки, занимаващ се с компютри да спортува нещо.

Надявам се престоят ви в този блог да ви е от полза. Стремя се главно да поддържам тематиката "SEO", но пиша тук за почти всичко, което ме интересува. Основно за SEO, уеб програмиране, работата ми и по някоя друга лична публикация. Целта ми е да поддържам един информативен сайт.

За съдържанието: Може да копирате текст от този блог, но само ако са минали поне 24 часа от публикацията му. Задължително е споменаването на автора и поставянето на реална връзка към оригинала на материала. Ако ще се публикува в печатна форма, тогава споменете източник "toshkov.com". Оттам нататък важи лицензът.

За контакти:
E-mail: vasDELil@toshkov.com

Социални профили:
Facebook: facebook.com/cloxy
Twitter: twitter.com/cloxy
SlideShare: slideshare.net/cloxy
LinkedIn: linkedin.com/in/cloxy
YouTube: youtube.com/user/VToshkov