Блог на Васил Тошков

WebXpo 2009 - моите впечатления

Остана ми малко време да пиша и за WebXpo 2009. Впечатленията ми от събитието са добри. Като за първа година имаше не малко посетители. Отидох там с приятелката ми на 5-ти към 13:00 часа. Стояме до към 15:30, защото се заприказвахме много с колегите от Abidos Design. Даже се водих към техния екип и присъствах на вечеринката в хотел "Райа" след изложението. За което много им благодаря.

webxpo

Най-голямо впечатление ми направиха колегите от SuperHosting. Поговорихме малко с г-н. Русанов. Успях да си изпрося тениска и ваучер за 80% отстъпка при закупуване на нов хостинг. Познайте кой си плати за 10 години напред нов акаунт при тях ;) Далаверата е наистина голяма, да не говорим, че заедно с HostBulgaria, са най-добрите хостинг компании в България, според мен. А нужда от хостинг винаги има.

Добри впечатления и от хостинг компания FColor. Поговорихме малко с господин Аврамов. Обсъдихме новата им афилиейт програма и контролния им панел, с който, да си призная, ми е малко трудно да свикна. Иначе от скоро използвам и техните хостинг услуги и впечатленията ми са добри.

Най-добро представяне на изложението WebXpo 2009 според мен направи Георги от Inspire Studio. Той ми е колега от университета. Беше се запасил с прожектор, много добре изработени стандартни рекламни материали и даже два вида значки с логото на компанията. Много оригинално наистина. Беше се постарал.

Очаквах да видя Огнян Младенов и представянето на SEOM, които трябваше по списък да са там. Изглежда Оги си е удължил почивката на морето. Нямаше как да мина на 6-ти да проверя дали има нещо различно, защото имах една среща и трябваше да се прибирам към Стара Загора.

Като цяло изложението беше добро. Ако има догодина, ще си помисля дори да участвам. Поздравления към Ованес за организацията.