Блог на Васил Тошков

Изложението WebIT - С кого ще се видим там?

WebIT е изложение и конференция за Интернет бизнес и маркетинг за Югоизточна Европа, което ще се проведе на 7-8 Октомври в НДК. Вече писах по темата в блога си или по-точно преписах официално прес съобщение. Отдавна се каня да напиша няколко реда от мен за изложението, но чаках и аз самия да събера повече информация и да разбера за какво точно става въпрос.

webit

При всяко положение става въпрос за сериозно събитие от световен мащаб и класа, което се провежда у нас и ни се поднася по-възможно най-достъпния начин и на добра цена. Записах се още по време на ранната регистрация и спестих някой лев. После се оказа, че Огнян е оглавил SEO панел - страхотна новина, но трябваше наново да си разбъркам програмата и да притеснявам организаторите.

По време на SEO панела ще се проведе и другият за мен най-интересен панел: "Бъдещето на дигиталната реклама". Разбира се, като заклет SEO, изборът ми се спира на SEO панела. Между другото, виждам че остават само 31 места за този панел по време на писане на този текст, така че побързайте. Даже е безплатно, а ако питате мен, това трябваше да е най-скъпо платеният панел.

За мен WebIT ще е едно невероятно събитие с известни лектори от цял свят, което ще ми помогне да си сверя часовника за състоянието на съвременния Интернет, бъдещето, както и да науча нещо ново. Панелите са направени така, че всеки да има избор от до три панела за всеки лекционен интервал време. Така всеки посетител си прави сам програмата, спрямо това, от което се интересува.

Понякога обаче, както е в моя случай, се падат два интересни панела за един и същ интервал от време. Няма как - панелите са много, а събитието трае само два дни. Още не се знае дали ще успея да присъствам втория ден, защото имам ангажименти в Пловдив. Не съм си избрал и хотел, ако някой препоръча някой в близост, ще съм му повече от благодарен. И заглавният въпрос: С кого ще се видим на WebIT?