Блог на Васил Тошков

Viral Marketing Campaign на Webit в България

От днес стартира конкурс за най-успешна и ефективна viral campaign за Webit. Край на кампанията и отчитане на резултати: 20 Септември 2009 г.

Целта на кампанията е да развие корпоративната интеракция в социалните мрежи и медии в страната и разбира се криетивността както на фирмите, така и на всеки отделен индивид с мобилен телефон с камера и с достъп до Интернет. Успеха на кампанията ще докаже, че живеем във времена, в които вниманието на обществото и медиите не се купува, а се печели с творчество и интеракция.

Вярваме, че някой от най-ефективните вайръл кампании създадени от вас ще могат да бъдат сравнявани по ефективност с официалната кампания. Дано заедно докажем, че сме прави!

Viral campaign следва е базирана на линията "Преди и сега", като организаторите не поставят никакви ограничения относно това какви форми ще бъдат ползвани, стига да не нарушават добрия тон и да не проповядват насилие, расова и полова дискриминация и да са съобразени със законите на Република България.

Рекламните образи и послания на официалната кампанията за Webit могат да бъдат видени на адрес http://www.webit.bg/bg/en/press_room/advertisement.html.

Наградите са повече от стимулиращи надяваме се: VIP (безплатен) достъп до Google Academy и още по-голямата: включване в конферентната програма на Webit и представяне на кампанията, процеса по създаването и реализирането и резултатите от нея. Т.е създателите на трите най-ефективни viral campaigns ще станат част от конферентната програма наред със някой от най-известните в света имена в Интернет индустрията.

За да се включите следва да изпратите на имейл на адрес office@e-acad.eu следните данни:

Име
Фамилия
email
Фирма (не е задължително)
основен URL където да се види концепцията/кампанията
Име на кампанията

В регистрационната форма на Webit ще бъде добавен списък с всички регистрирани Viral Campaigns, и всеки който се регистрира, ще бъде питан от къде е научил за Webit.

Първите три най-ефективни кампании ще бъдат наградени. Жури от медийните партньори ще одитира резултатите.

Желаем ви успех!

до Webit,

Пламен