Блог на Васил Тошков

SuperHosting.BG - Безплатен ваучер за Adwords

Преди малко получих следното съобщение на електронната си поща:

Уважаеми(a) Васил Тошков,

Благодарим Ви, че избрахте услугите предлагани от SuperHosting. Имаме удоволствието да Ви съобщим, че според условията на съвместната промоция на СуперХостинг и Google Вие, като наш клиент, имате възможността да проведете таргетирана рекламна кампания на Вашия уеб сайт в системата Google Adwords. При рекламната кампания в Google Вашите реклами ще се показват в категорията „Спонсорирани връзки“ в най-популярната Интернет търсачка в света, както и в партньорската мрежа на Google.

Рекламната кампания в Google AdWords е ефективна и лесна за проследяване. За да рекламирате посредством Google Adwords e достатъчно да опишете своя бизнес с няколко думи, от които да създадете рекламна кампания и да стартирате в рамките на няколко минути. Сега СуперХостинг има възможността да Ви предостави безплатен ваучър за реклама в системата на „Google AdWords“.

За да получите Вашия ваучър за „Google AdWords“ е необходимо да влезете в своя клиентски профил на нашия уеб сайт и да изберете линк-а „Google AdWords“ и следвайте инструкциите, описани на тази страница.

Стойността на ваучърите се определя в зависимост от избрания хостинг план, както следва:
- за хостинг план СуперХостинг и СуперПро: 100.00 лв.
- за хостинг план СуперСтарт: 50.00 лв.

Повече информация за това, с какво рекламата в „Google AdWords“ е
по-ефективна, както и условията за ползване на бонус ваучър, можете да
намерите на нашия уеб сайт на адрес:
http://www.superhosting.bg/google-adwords.htm

Надяваме се, че ваучърът, който ще Ви предоставим, ще спомогне за допълнителна популяризация на избран от Вас уеб сайт и ще повиши многократно ефективността на присъствието му в Интернет.

Помислих, че е само за нови клиенти, но уви, изпратиха ми ваучер. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за това, че им пука за клиентите си. superhosting.bg и hostbulgaria.com (inbg.eu), са ми любимите хостинг компании.