Блог на Васил Тошков

Слънчев Бряг, DJ Tiësto и още нещо…

Гледам посещенията на SEO блога много паднали и си викам, дай да блогна малко за нещата, които се случват около мен. Преди няколко часа се прибрахме с приятелката и компания от Слънчев Бряг. Поводът да отидем там, беше DJ Tiësto, който направо невероятно парти на Cacao Beach на втори Август. И така така сме отишли, решихме да поостанем още някой друг ден на море.

Накрая дойдоха и още приятели, и си направихме една доволна почивка от 7-8 дена. До такава степен ни хареса, че най-вероятно ще повторим към 22-ри. Тогава свършва пиковия августки сезон, който хванахме ние и цените на квартирите падали още по-драстично. Могат да се намерят квартири с пълни екстри (телевизия, хладилник, климатик...) на центъра на курорта за 12-20 лева на човек. След 22-ри цените са 12-15 лева на легло и предложението по време на криза си е оферта.

На DJ Tiësto си прекарахме незабравимо. Музиката няма нужда да казвам, че е страхотна. Ако има човек на тази планета, на който да се възхищавам напълно, това е той. Да не говорим, че на живо прави неща, които не можеш да си купиш на диск. Просто е неописуемо. Стояхме до към 6:20 сутринта, защото стана много студено. Иначе Tiësto дойде към 2:00, преди това подгряваха някакви други негови колеги.

За самия Слънчев Бряг - хубав е курортът за тези, които търсят забавления и всякакъв вид шумотевици. Ако някой отива там, за да почива - успех. Малко е скъпо, даже много е скъпо, но ние българите бързо научаваме къде човек може да спи и да се храни качествено на разумни цени. Иначе на няколко пъти се опитаха да ни мамят по разни заведения, но това си е в реда на нещата - в България сме все-пак.

Имах Интернет в хотела и си носих Asus EEE PC-то, но се ограничавах в използването на Интернет. Целта ми беше да си почина именно от него. Бях се навил да пиша актуално всичко около мен в акаунта ми в Twitter, но той спря да работи под Firefox и още не са оправили проблема. Сигурно е заради Ubuntu-то нещо.

Това е за сега. Със сигурност ме очаква още една почивка Септември месец в Турция, там се надявам да имам повече за разказване. Смятам да се отдам на заслужена почивка още малко време. Ще слушам Tiësto - много съм се зарибил и ще зареждам за поредните SEO постижения :) Засега сайтовете дърпат напред и без моята намеса.