Блог на Васил Тошков

Блог игра с награден фонд 200 лева. Включи се!

Реших да вложа 200 лева в популяризацията на моя некомерсиален проект - бутон за споделяне в социални мрежи spodelime.com. С малко помощ от форума реших да се опитам да направя link bait чрез блог игра, организирана от мен.

Играта е за блогъри, като всеки участник трябва да напише ревю на услугата в блога си. Може да участват и сайтове с подобни структури, примерно сайтове за IT новини и други. Наградният фонд е 200 лева, като ще се теглят две награди по 50 лева и една голяма награда от 100 лева на случаен принцип.

Крайният срок за записване е 28-ми октомври в 18:00. Наградите ще се теглят на 29-ти октомври, като тогава ще съм на WebIt, за да гледам Ранд Фишкин и ще се опитам в някоя от почивките да си намеря свидетели, с които да изтеглим тримата щастливци.

Правила на играта

  1. Всеки може да участва само с един блог (сайт) и една публикация, която представлява ревю на услугата spodelime.com;
  2. Публикацията трябва да е уникално съдържание с положителен характер и е препоръчително да съдържа връзка към spodelime.com;
  3. Сайтът, с който ще участвате, задължително трябва да използва бутона за споделяне spodelime.com.

За да се запишете за участие е необходима да ми изпратите следните данни на адрес cloxy(a)cloxy.com :

При първа възможност ще ви изпратя номер, под който е направена регистрацията.

Запазвам си правото да не приема за участие дадена публикация или участник, ако забележа нередности, но се надявам, че няма да се стига до там. Печелившите носят отговорност за заплащане на всякакви законови данъци и такси върху печалбата си.

Другия месец ще пътувам в чужбина и е възможно да има забавяния с връщането на номера, за което предварително се извинявам. Накрая искам да благодаря на Андон Иванов, Ангел Евтимов и на всички други от форума за идеите и подкрепата.

Надявам се да успеем заедно да популяризираме този полезен инструмент сред блогърите в България. Включете се в играта сега!