Блог на Васил Тошков

Приятна изненада от Сила БГ хранителни добавки

Тези, които ме познават знаят, че спортувам фитнес активно, особено последните няколко месеца. За целта използвам и съответните хранителни добавки, предимно витамини, протеини, омега 3 мастни киселини и други, от които организмът има повишена нужда при физически натоварвания. Повечето продукти си купувам от магазина за хранителни добавки Сила БГ, защото цените им са ниски и марката е доказана.

Преди няколко дни направих поредната си поръчка за рибено масло + глюкозамин сулфат, които ми трябват за да си спестя евентуални бъдещи проблеми с износването на ставите. Обаче този път реших да платя с PayPal. Не обичам там да ми се събират пари, защото съм на бизнес акаунт и периодично намират за какво да ми го блокират покрай някое ново изискване.

Системата обаче се срина след плащането и не можах да се възползвам от някои от бонусите, които ми се полагаха. Има там натрупване на бонус точки, с които можеш да си поръчваш безплатни продукти и такива неща. Като потребител не ми стана много приятно, писах на съпорта, и те не схванаха точно какво се е случило. Реално исках да си поръчам два протеинови бара, за които ми стигаха точките.

На следващия ден ми се обадиха от Сила БГ с извинение за случилото се. Благодариха ми за репорта, който им изпратих или по-точно каква е грешката. В знак на благодарност обещаха да ми направят подарък - Витамин C на Amix, която е една от най-реномираните марки. Казаха и че ще ми изпратят по-скъпи протеинови барове от поръчаните. И реално обещаните неща пристигнаха.

хранителни добавки от Сила БГ

Това аз наричам професионална реакция. При поръчка на стойност около 50 лева ми направиха подаръци за още около 20. Да не говорим, че отделно използвам отстъпка като VIP клиент, защото съм такъв отдавна. Успяха една подобна негативна ситуация да я обърнат в позитивна за мен, клиента. А и проблемът с този род плащания в системата им вече е решен.

Благодаря за витамините на Сила БГ. Точно тази добавка винаги е от полза и е наистина един добър подарък. Трябва да се стимулират подобни добри практики при търговците, затова получават и връзка от мен.