Блог на Васил Тошков

SEO за нови сайтове | SEO конференция 2010

Преди около 1-2 часа се прибрах от SEO конференцията, но чак сега намирам сили да блогна. Честно казано много се изморих, но е от онази добрата умора, която те кара да се чувстваш удовлетворен. Мисля, че всичко мина много добре и презентациите, които успях да слушам, ми бяха интересни без изключение. Между другото, ето я и моята:

Аз лично дадох всичко от себе си. Не съм отговарял на толкова много въпроси относно SEO наведнъж. На презентацията малко спекох в началото (за първи път ми е пред толкова много хора), но после сякаш нещата си дойдоха на мястото. Накрая на конференцията вече започнах да чувствам умора. Забравях си мисълта, като говоря и това се случи поне на няколко пъти, за което се извинявам.

Много ми се иска в момента да сложа връзки буквално към всички. Ще се въздържа. Само искам да благодаря на Майк Рам за безценните съвети, които ми даде на репетицията. Без тях сигурно щях да се изложа много. Ще спомена и Калин Василев, който и блогна пръв в реално време. Той си знае защо ;)

Останалите получават dofollow връзка в коментарите по избор :)

Изключително добро събитие. Организацията беше на ниво. Посещаемостта надмина дори и най-смелите очаквания. Сигурен съм, че ще има SEO конференция 2011 и т.н. Само можем да благодарим на организаторите Мартин Христов и Огнян Младенов за всичко, което направиха, за да може това събитие да е факт.

Edit: Качил съм малко снимки от събитието в Picasa.