Блог на Васил Тошков

SEO вечеринка с Rand Fishkin и компания

Вчера посетих WebIt. Бях решил да ходя само последния ден, защото мен лично ме интересуваше мастър класа по SEO с водещ самия Rand Fishkin. Отидох в НДК към 12:00 и успях да хвана и лекцията за маркетинг в социалните мрежи на Пламен Русев. Много ми хареса. След това поради някакви промени в програмата имах 2 часа дупка.

Успяхме в едно заведение да се групираме с Евгени Йорданов, Руми Илиева, Огнян Младенов, Борислав Арапчев, Майк Рам, Пламен Томов, Петър от Хост България, Младен Борисов и други, които ще ме извинят, че ги пропускам.

Обслужването беше ужасно бавно, но докато чакахме изтеглихме печелившите от играта на spodelime.com. Честито на печелившите Любомир Стоянов (100 лева), Мирослав Рахнев (50 лева) и Мариана Евлогиева (50 лева). Наградите до колкото си спомням теглиха Евгени и Руми, така че на тях се сърдете, че спечелиха последните 3 последователни номера :)

И стигаме до същността на нещата - мастър класа в 15:00, от който лично аз, а и много други (съдейки по реакциите) останахме много доволни. Ранд е много енергичен човек, за мен на половина артист и успя да ни забавлява и обучава в продължение на няколко часа. Накрая успяхме да поговорим с него и дори да вземем по някой автограф. Ето и любимата ми снимка:

Ранд Фишкин
(автор Младен Борисов)

Вечерта в заведението си изкарахме повече от добре. Във Facebook могат да се видят много снимки и подробности. С Борислав обаче си тръгнахме по-рано, защото имаме да пътуваме, а и вече бяхме много изморени. Оставам с много добри впечатления от събитието, организацията, участниците и всичко. Догодина ще очакваме пак някое SEO величие.

Ето и презентацията от съответния SEO master class:

SEO Masterclass Webit 2010
View more presentations from Rand Fishkin