Блог на Васил Тошков

SEO конференция 2011

Тази година на 27-ми май за трети пореден път в Интер Експо Център София ще се проведе традиционната вече SEO конференция. От днес е известна и предварителната програма на конференцията. С обявяването на програмата се стартира и ранното записване, като цената на ранното записване е много по-ниска спрямо стандартната такава.

SEO конференция 2011

Ранната регистрация ще трае само 14 дни считано от днешна дата, така че побързайте да вземете своя билет с отстъпка от Slon.bg. Осигурени са много и удобни начини на плащане. На лице са и ограничен брой VIP места.

Тази година моето име също е в програмата. Ще говоря за SEO архитектури, тоест как да изградим една оптимизирана структура на нашия сайт, с цел всяка страница да бъде лесно индексирана и класирана от търсачките. Ще говоря и за структура на отделни страници, HTML5, семантика и релации между страниците.

Като цяло изграждането на добра структура на един сайт не е нещо сложно, напротив, просто трябва да се спазват някои утвърдени концепции и стандарти. Ще се опитам да обясня всичко по възможно най-разбираем начин, въпреки че темата в голямата си част е техническа.

Очаквам да се видим на SEO конференция 2011.