Блог на Васил Тошков

Нова тема - revolution blue с три колони

Отдавна се каня да мина и аз на тема с три колони, но все на намирах подходящата. Вчера в блога на Калин прочетох за новите wordpress теми Revolution и адски много ми хареса тази синята. Днес си поиграх да я преведа и блогът стана много по-удобен и функционален. Надявам се и на читателите да им хареса.

Сложих и новия Widget на Dzver за обществото ми в topbloglog. Сега чакам да събере данни, че ми е любопитно какво ще се покаже. Чудя се само какво да го правя този банер отгоре. Сигурно ще сложа някаква реклама на Cloxy, но това по-нататък, че и на него съм му измислил ново предназначение :) Дано се получи.

Когато си мислих домейн за блога, много исках да е toshkov.com, но беше зает. Още 2002-ра, когато за първи път започнах да правя опити да си регистрирам собствен домейн, исках именно този. Сега, няколко години по-късно, успях да го придобия. Много се чудя дали да преместя блога на toshkov.com.

Това ".info" нещо не ми вдъхва доверие и не звучи сериозно. Но пък от друга страна има доста връзки и статии, които се класират добре. Страх ме е да не ги изгубя. Затова ще Ви помоля за съвет какво да правя? Според Вас, възможно ли е едно такова прехвърляне да запази SERP-та и каква е вероятността?