Блог на Васил Тошков

Jabse Ring - Алтернатива на Google Adwords

Jabse Ring e българска мрежа за контекстуална реклама, подобна на Google Adwords. Системата беше няколко месеца в тестов период, в който и аз участвах с този SEO блог и сайта ми за SEO услуги Cloxy. Доволен съм от резултатите. Рекламите са безплатни! Общо взето аз рекламирам в SEO нишата.

Рекламите се показват в българската търсачка Jabse на първо място като "спонсориран резултат". Естествено, резултатите са тематично свързани със съответното търсене. Вижте примерно търсене за SEO и ще придобиете представа.

Рекламата е силно таргетирана и с времето ще става още по-таргетирана. За да участвате в програмата, е необходима регистрация. След това ще получавате по три кредита дневно. Те се равняват на 60 клика по Вашите реклами. Всеки изпратен от Вас референт ви носи по един кредит бонус (20 клика).

Важен момент е след регистрация и създаване на рекламна кампания, да въведете ключови думи за съответната рекламна кампания. Ако не го направите, рекламите Ви няма да се показват! Ето и връзка за регистрация в Jabse Ring. Не забравяйте да посочите cloxy(a)cloxy.com като референт :)