Блог на Васил Тошков

Ипотпал - поредното Българско SEO състезание

Вчера (01 Октомври 2009) стартира поредното Българско SEO състезание на notebook.bg за ключова дума ипотпал. Наградният фонд е над 6000 лева и всеки има право на участие с домейн или поддомейн. Шансовете за печалба на всеки ипотпал участник са равни. Това е дължи най-вече на факта, че в края на първия месец на произволен принцип един от участниците ще спечели лаптоп SONY VAIO.

Повече информация за ипотпал състезанието, като условия, участници и записване, може да намерите на този адрес. Награждаването в ипотпал състезанието ще е на три междинни етапа. Първият етап е на 12 Декември 2009 и наградите за първо, второ и трето място съответно са: 500, 300 и 200 лева. Вторият етап е на 02 Февруари 2010 и наградите за първо, второ и трето място съответно са като в предния етап.

Третият етап или финалът на ипотпал ще е на 31 Март 2010. Тогава ще спечели само главният победител или този, който се е класирал на първо място за думата ипотпал. Той ще отнесе голямата награда от 3000 лева. Както виждате, наградите са много, а организаторите повече от щедри. Спазват си обещанието всеки да има равен шанс да спечели нещо от ипотпал SEO състезанието.

Аз още от самото на начало се включих с този ипотпал поддомейн. Както и в предното SEO състезание, тръгвам съвсем на майтап с идеята да си правя разни SEO експерименти. Както вече съм казвал, за мен по-голяма печалба от наученото, няма. Този път много си харесвам домейна (колкото и да е грозен), за разлика от предния път. Домейнът отчасти е на кирилица, отчасти не е.

Ако моят ипотпал домейн се възприеме добре, може и да го натисна сериозно. За мен всичко зависи от това как ще тръгне сайтът в началото. Засега още не е индексиран както трябва, така че нищо не може да се каже. Надявам се ипотпал връзката от тази публикация да му даде добър начален тласък. Ако някой иска да разменим ипотпал връзки - отворен съм за всякакъв вид сътрудничество.

Пожелавам успех на всички в това добре спонсорирано SEO състезание. Искрени благодарности от мен към организаторите - научавам много от всяко едно SEO състезание. Очаквам с нетърпение да видя как ще се развият нещата. Нека най-добрите победят! (Победителите при всяко положение ще са няколко)