Блог на Васил Тошков

Здравей свят!

На този блог най-накрая му дойде времето и вече е факт. Бях го започнал преди повече от година, даже го пуснах за един ден, но нещо не ми стигна куража и го спрях. Може би защото не се чувствах достатъчно компетентен по SEO темата, а може и да съм нямал нужното време за това.

Сега проблемът с времето не се е разрешил, но както казваше един приятел "Винаги има време за всичко". Ще се старая да държа това място живо и да публикувам интересни неща. Темата няма да е само SEO и програмиране, а по-точно всичко - просто един личен блог на един обикновен човек.

Основното ми занимание е SEO и първата категория в блога ще е именно това. С времето ще създавам нови категории спрямо темите. По рождение съм перфекционист и ще държа това място под строг контрол, както всичките си сайтове. Няма да има nofollow никъде, но всичко ще е строго администрирано.

Дизайнът на блога е iTheme - просто защото темата много ми харесва. Нямам наблюдения дали се среща често или не, за мен важното е да е красива, удобна и да се чете лесно от нея. Мислех да дам на дизайнерката ми да направи дизайна и аз да го нарежа, но за блог, особено от този тип - не ми се занимава :)

Отстрани на блога има секция "Какво чета". Сайтовете попаднали там отговарят на единствения критерий да публикуват свежа информация, близка до темата на този блог. Това буквално са сайтовете, които чета и нямам никакви лични мотиви за хората, добавени там. Сортирането е по азбучен ред.

Надявам се да съм Ви полезен, с каквото мога и знам. В българския Интернет е наситено със SEO блогове и ще ми е трудно да пробия с този, но и това не ми е целта. Искам просто да имам поле за изява, защото сега ми се налага да публикувам великите си мисли по блогове на колеги и партньори.

Правни изисквания:

  1. Име на фирмата: Клокси България ЕООД;
  2. Седалище и адрес на управление: Ст. Загора, ул. Ст. въстание 18;
  3. Адрес, от който се упражнява дейността: като в т.2;
  4. Данни за кореспонденция: тел. 0888 111 661, e-mail office@cloxy.com;
  5. Данни за вписване: ЕИК 204097632;
  6. Контролни органи: Комисия за защита на потребителите;
  7. Материално отговорно лице: Васил Тошков;
  8. Работно време: 9-18 часа всеки делничен ден по e-mail или телефон.