Блог на Васил Тошков

Форум еАкадемия и приятели на 14-ти Юни

На 14-ти юни в Хотел Кемпински, София ще се проведе еднодневно събитие за дигитален маркетинг и е-бизнес под надслов "еАкадемия и Приятели". В рамките на един ден ще имате възможност да чуете едни от най-изявените български Интернет професионалисти, които ще споделят актуални и практически съвети за успех в Интернет.

еАкадемия и Приятели

Специален гост на събитието ще бъде Ян Резаб, създател на Socialbakers.com. Socialbakers.com предоставят най-добрите инструменти за измерване и мониторинг на социалните медии. Те са част от списъка с препоръчани партньори на Facebook. Ян също ще изложи любопитни данни за българските потребители на Facebook, включващи: интереси, поведение, време на престой и много други.

Сред другите теми на дискусионните панели и презентациите, са: оптимизация за търсещи машини (SEO), онлайн реклама, планиране и купуване на реклама в Интернет, е-търговията, стратегии за присъствие на бранд в Интернет, данни за статистика от пазара и други. В рамките на 1 ден ще получите практически ориентирана, синтезирана информация, която ще ви зареди с идеи и ще отговори на въпросите ви.

Лекторите на събитието са най-добрите практици от своята област и преподаватели в еАкадемия. Това са: Огнян Младенов, Пламен Русев, Александър Варов, Петър Симеонов, Теодор Павлович. Аз бях поканен да присъствам сред приятелите на eAcademy, заедно с още много известни имена от бранша. Ще отговарям на въпроси от моята компетенция - SEO.

За мен ще е интересно да присъствам на това събитие. Надявам се да се видим там. За повече информация и записване, вижте на сайта: friends.e-acad.eu