Блог на Васил Тошков

За конкурса bgsite.org и други лични неща

Изпратиха ми писмо, че е започнало гласуването на публиката в конкурса bgsite. Тази година за първи път реших да участвам. Признавам си - заради връзката. За 40 лева (толкова струва регистрацията на личен блог) получаваш реална връзка с текст по твой избор, че даже и не-лош трафик. Знам, че някои не го одобряват този конкурс, но реших да опитам.

Ако някой иска да ме подкрепи, гласуването е от адрес bgsite.org/vote.php. Оттам Личен блог/сайт -> избирате Васил Тошков - SEO блог и накрая бутона запиши. Искрени благодарности на всички, които ще ме подкрепят. Не знам как, но ще намеря начин да ви се отблагодаря, колкото и да е сложно.

В личен план - записах магистратура. Планирах да е НБУ в София, но от там тотално ме отчаяха с безредиците си и с това, че са започнали един месец, преди крайния срок за записване. Затова записах Софтуерни Технологии в Пловдивския. Цялата работа ще приключи за около шест месеца, така че най-късно лятото вече ще съм магистър. Намерих си и ръководител за дипломната работа накрая.

С доста работа съм се хванал отново. Уж се стремя един ден да работя само по лични проекти, а все някой клиент успява да ме изкуши с пари и да ме накара да му работя. Предстои с колежката Мирослава Михова да пускаме блог за мениджмънт. Завърших и един доста сложен проект по сайт за сватбена фотография. Работа да има.

По личните проекти - решил съм да ставам номер едно при търсене на диети и сайтът с който най-вероятно ще го постигна е Dieti.net. Проблемът е, че е още много млад, няма и година, затова не мога сериозно да натискам. Малко съм паднал при търсене на SEO оптимизация, но ще го преживея. Ако не - ще го оправя :)

П.С.: Малко стана от онези постове с многото връзки вътре, но нали затова ми е този блог, да се линквам от него ;) Ако ми остане време да пиша и за WebIT...

П.С.2: Следете участието ми в поредното българско SEO състезание на адрес: ипотпал.blogspot.com. Там си пиша какви SEO техники прилагам и т.н.