Блог на Васил Тошков

Avtorentacar - Поредно Българско SEO състезание

Е, добре де. Няма как да остана непричастен към поредното българско SEO състезание за ключова дума avtorentacar. На пръв поглед правилата на avtorentacar състезанието изглеждат приемливи. Спонсорите също са стабилни, а наградният фонд е приличен - 3000 лева.

Изкушението човек да се пробва, е голямо, даже много голямо. По принцип не участвам на подобни състезания. Не мога да се оправдавам с недостиг на време и подобни - изтъркано е. Просто не обичам да се доказвам, не и по този начин. В състезанието avtorentacar, обаче ми се участва, не знам защо - предизвиква интереса ми, някакси.

Но на този етап няма как да се включа. Причината - моята лятна почивка тепърва започва. Бях планирал едно, стана друго... Моретата ми в България се провалиха, за което се радвам, защото тук не си заслужава човек да си дава парите. Но на 13-ти септември летя за Египет със семейството ми.

Още се двоумя дали да си вземам EEE PC-то. Миналата година бях в Турция, избрах да не си нося лаптопа и наистина си починах. Не съжалявам за избора си. Сега ще си помисля дали да оставам на линия, но при всяко положение, за да си почина, няма да ми се занимава с avtorentacar или каквото и да е SEO, или клиенти.

Пак успех да се оправдая :) Като свърши почивката, ще си помисля за евентуално участие. На мен обаче не ми се играе сам, ама хич. Аз съм привърженик на работата в екип и ако някой иска да направим нещо двама-трима човека, ще съм най-щастлив. Просто така според мен ще се извлече максимално опит от ситуацията, а и ще сме наистина силни.

Другият вариант, е да подкрепям с всички сили моите avtorentacar любимци. Засега това са Огнян и avtorentacar-а на Марто. Очаква се включването и на други големи SEO звезди, които с удоволствие бих подкрепил. Дано ги видим в играта.

В тези SEO състезания ми харесва това, че се популяризира SEO-то. Но има едно малко условие - трябва да победи SEO оптимизатор, а не някой с публикация от силен блог. Затова в avtorentacar трябва SEO-тата да се подкрепяме и то повече от всякога.

Аз така виждам нещата, дано разсъждавам правилно. Мен наградата не ме интересува - така или иначе смятам, че ще се изяде и изпие по случай победата. Отсега се извинявам на всички социални мрежи, които ще наспамя, добавяйки тази публикация :) Само още един avtorentacar...